Operatiecentrum verplaatst naar Grou

Operatiecentrum verplaatst naar Grou

Operatiecentrum verplaatst naar Grou


Vanaf medio september 2024 zullen alle staaroperaties plaatsvinden op de bovenverdieping van locatie Grou.

De huidige operatiekamers in Dokkum zijn verouderd en voldoen niet meer aan de eisen van de tijd. Met nieuwe operatiekamers in Grou kunnen we de kwaliteit van zorg, die u van ons gewend bent, waarborgen en zelfs verbeteren. We willen onze innovatieve benadering van oogheelkunde blijven voortzetten, zoals we die al vanaf de oprichting van Oog en Welzijn hebben ingezet.

Wij verwelkomen u daarom graag voor operaties op onze locatie in Grou, waar we de nieuwste apparatuur hebben aangeschaft. Dit stelt ons in staat om vanaf september 2024 alle staaroperaties veilig en efficiënt uit te voeren. Allereerst doen wij dit vanaf de operatiekamer op de vertrouwde bovenverdieping, daar waar we nu al gehuisvest zijn. En medio volgend jaar verhuizen wij o.a de nieuwe microscoop en alle toebehoren naar beneden want daar wordt momenteel gebouwd aan twee nieuwe operatiekamers, uiteraard weer voorzien van de allernieuwste snufjes.

Alle patiënten kunnen rekenen op een naadloze overgang: voor- en nacontroles blijven beschikbaar in zowel Dokkum als Grou. Het enige dat verandert, is de locatie van de staaroperatie. Alle onze staaroperaties vallen onder ‘verzekerde zorg’. Dus ongeacht waar u voor uw ziektekosten bent verzekerd, worden deze vergoed.

Bij vragen e.d. over bovenstaande kunt contact opnemen met ons secretariaat  of via vraag@oogenwelzijn.nl